Nieuw abonnement


Abonnement bestellen

Abonnementen kunt u online aanvragen op de websites van onze tijdschriften of op www.magazine.nl en www.tijdschrift.nl. Ook kunt u telefonisch een abonnement afsluiten via onze klantenservice op 088-5500250. Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Sanoma kent twee soorten abonnementen.

  • Aflopende abonnementen - dit zijn abonnementen die automatisch stoppen na de vooraf afgesproken periode.
  • Abonnementen tot wederopzegging – dit zijn abonnementen waarbij u zich abonneert tenminste voor het aantal aangegeven nummers en totdat u zelf opzegt. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Na uw eerste abonnementstermijn is uw abonnement per maand opzegbaar.

U kunt hierover meer lezen in onze abonnementsvoorwaarden.

Als u een abonnement bestelt krijgt u in het welkomstbericht informatie over de leverdatum van het eerste nummer. Dit is afhankelijk van de verschijnfrequentie van het tijdschrift dat u gekozen heeft. Voor een weekblad is de periode maximaal 10 dagen. Voor een maandblad is de periode maximaal een maand.

Sanoma-KlantenService:/Afbeeldingen/Alle-tijdschriften-van-Sanoma-Media.jpg


Abonnement cadeau geven

Cadeauabonnementen kunt u online aanvragen op de websites van onze tijdschriften of op www.magazine.nl en www.tijdschrift.nl Ook kunt u telefonisch een abonnement afsluiten via onze klantenservice op 088-5500250. Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. 
U kunt alle abonnementen van Sanoma ook cadeau doen.
Ook voor cadeauabonnementen geldt dat er een abonnement afgesloten kan zijn dat automatisch stopt of een abonnement dat u aangegaan bent totdat u zelf aangeeft dat het abonnement beëindigd moet worden.
Houd u rekening met de abonnementsvorm. Als u een abonnement cadeau geeft tot wederopzegging en u wilt niet dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat u de opzegging op tijd doorgeeft.


Abonnement buitenland

De meeste tijdschriften van Sanoma kunt u ook in het buitenland laten bezorgen. Zo kunt u, ondanks dat u in het buitenland woont, toch nog uw favoriete tijdschrift uit Nederland blijven ontvangen. 

Sanoma heeft aparte voorwaarden voor abonnementen in het buitenland. Voor een abonnement buiten Nederland geldt het volgende:

  • U kunt geen gebruik maken van een welkomstgeschenk of korting op uw abonnement
  • De levering van een tijdschrift kan tot 2 weken duren
  • Abonnementen worden afgesloten voor minimaal 1 jaar
  • Betaling vanuit het buitenland is mogelijk per automatische incasso van een Nederlands rekening of via een betaalverzoek dat u krijgt toegestuurd. Houdt u in geval van een overschrijving rekening met transactiekosten van uw bank. Deze transactiekosten kunnen per bank variëren. Dit is van toepassing indien u betaalt vanuit een land dat geen deel uitmaakt van de SEPA zone. Voor landen die wel deel uitmaken van de SEPA zone, zie deze link.

Bezorgadressen in België
Mocht u zich vanuit België willen abonneren dan kunt u contact opnemen met Sanoma Magazines België op telefoonnummer 0032 (0)70 660 113 of ga naar www.magstore.be.

Dit betreft de volgende titels:

 

ariadne at Home

Feeling

Nouveau

 

AutoWeek

Flair Vlaams

Ouders van Nu

 

Beau Monde

Flow

Tina

 

Donald Duck

Libelle

vtwonen

 

Eigen Huis & Interieur

Margriet

ZO ZIT DAT

 


Kosten abonnement buitenland
De kosten van een abonnement dat in het buitenland bezorgd wordt wijken af van de kosten die u betaalt voor levering van een abonnement op een Nederlands adres. Dit heeft te maken met hogere bezorgkosten. Voor de actuele prijzen van een abonnement in het buitenland kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op 088-5500250.
Onze klantenservice is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Wilt u een abonnement afsluiten voor een adres buiten Nederland? U kunt hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen op 088-5500250 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur). U kunt uw wensen ook online doorgeven per webformulier. Klik hier om uw aanvraag voor een abonnement in het buitenland door te geven.


Subscription abroad

Most magazines of Sanoma can be delivered abroad. This way you can – despite the fact that you live abroad – still receive your favourite magazine from Holland

Sanoma has special conditions for a subscription abroad. For a subscription outside The Netherlands the following applies:

  • You can not choose a premium or discount with your subscription
  • The delivery of a magazine can take up to 2 weeks
  • You commit yourself for a minimum of 1 year
  • Payment from abroad is possible via direct debiting from a Dutch bank account or via a request for payment that you will receive.

It is not possible to order products or single editions of magazines abroad.

Delivery adresses in Belgium
When you wish to subscribe in Belgium you can contact Sanama Magazines Belgium at phonenumber 0032 (0) 2309902 or go to www.aboshop.be.

This concerns the following titles:

ariadne at Home

Feeling

Marie Claire Vlaams

vtwonen

AutoWeek

Flair Vlaams

More Than Classic

ZO ZIT DAT

Beau Monde

Flow

Nouveau

 

Donald Duck

Libelle

Ouders van Nu

 

Eigen Huis & Interieur

Margriet

Tina

 

Costs of a subscription abroad
The costs of a subscription delivered abroad differ from the costs of delivery at a Dutch address. This has to do with the higher delivery costs abroad. Please check the Pricelist subscription abroad. There is also a difference in price between delivery inside Europe and outside Europe.

Would you like to order a subscription abroad? Order online by filling out the orderform abroad. You can also contact us by phone at 088-5500250 (Monday trough Friday from 09.00 untill 21.00 hours).


Ik wil een los nummer bestellen

Bij www.tijdschrift365.nl vindt u een breed assortiment van zowel nieuwe als eerder verschenen tijdschriften. Hier kunt u uw favoriete tijdschrift, 365 dagen per jaar, los bestellen of iemand anders een blad cadeau doen in een mooie cadeauverpakking voor € 0,95. Tijdschrift365.nl hanteert een wereldwijde verzending tegen lage kosten. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven adres binnen Nederland. Bestellingen boven de € 4,75 worden gratis bezorgd binnen Nederland! Voor het buitenland bezorgen wij al vanaf € 2,95.


BladCadeau - Dé leukste tijdschriften cadeaukaart van Nederland

Een verjaardag, nieuwe baan, bedankje, Kerstmis, Sinterklaas of gewoon zomaar? Geef eens een BladCadeau!

Met BladCadeau geeft u een cadeaukaart voor een cadeau-abonnement op een tijdschrift, verpakt in een mooie cadeaubox. In deze cadeaubox zit een cadeaukaart, een boekje met een korte omschrijving van de tijdschriften en een leuke wenskaart voor een persoonlijk berichtje.
De ontvanger kan zelf kiezen uit ruim 60 bekende tijdschriften en zijn of haar favoriete tijdschrift online activeren in drie eenvoudige stappen. Het abonnement stop na afloop automatisch!

BladCadeau is verkrijgbaar in de varianten Red (€15), Silver (€25) en Gold (€50). Ook is er een speciale BladCadeau voor mannen (for Men €15 en €25), voor kinderen (for Kids €15) en BladCadeau Home (€15).

U kunt een BladCadeau bestellen op BladCadeau. Als u BladCadeau voor 11u besteld wordt deze dezelfde dag nog ter post aangeboden. U ontvangt uw BladCadeau dan de volgende dag of één dag later in huis. Let op: BladCadeau is alleen geldig in Nederland en kan niet in het buitenland bezorgd worden.
Heeft u zelf een BladCadeau ontvangen? Ga dan naar www.bladcadeau.nl om uw BladCadeau te activeren.

Wanneer uw abonnement ingaat, is afhankelijk van de verschijningsfrequentie van het tijdschrift dat u gekozen heeft. Heeft u al een abonnement op uw favoriete tijdschrift en wilt u uw abonnement verlengen met uw BladCadeau? Wacht dan met het activeren van uw BladCadeau tot u het laatste tijdschrift thuis heeft ontvangen. Wanneer u uw abonnement activeert krijgt u een e-mail met de datum waarop u uw eerste tijdschrift thuis ontvangt. Mocht u na deze verschijningsdatum nog geen tijdschrift hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op 088 – 5500180 (maandag tot en met vrijdag 09.00 - 21.00) of vul het contactformulier in.