Abonnement opzeggen

Opzegtermijn

Sanoma kent twee soorten abonnementen.

  • Aflopende abonnementen - dit zijn abonnementen die automatisch stoppen na de vooraf afgesproken periode
  • Abonnementen die automatisch worden verlengd – dit zijn abonnementen waarbij u zich abonneert tenminste voor het aantal aangegeven nummers en totdat u zelf opzegt. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Wilt u niet dat uw abonnement verlengd wordt, dan kunt u tot een maand voordat het eerste nummer van de nieuwe abonnementsperiode verschijnt, uw abonnement opzeggen. Na uw eerste abonnementstermijn is uw abonnement altijd per maand opzegbaar. Één telefoontje met onze klantenservice is voldoende om dit te regelen.

 

Meer informatie over welk abonnement u heeft afgesloten en informatie over opzeggen vindt u in uw welkomstbrief. Mocht u de welkomstbrief niet meer hebben dan kunt u bij onze klantenservice telefonisch een nieuw exemplaar opvragen 088-5500250.


Ik wil mijn abonnement opzeggen

Sanoma vindt het jammer dat u overweegt om uw abonnement op te zeggen. U kunt uw opzegging telefonisch doorgeven. Dit gaat het snelste en u krijgt direct een telefonische bevestiging. U ontvangt uiteraard ook een schriftelijke bevestiging van Sanoma.
U kunt onze klantenservice bereiken op 088-5500250 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Sanoma-KlantenService:/Afbeeldingen/Opzeggen Donald Duck.jpgSanoma-KlantenService:/Afbeeldingen/Opzeggen Flair.jpgSanoma-KlantenService:/Afbeeldingen/Opzeggen Libelle.jpgSanoma-KlantenService:/Afbeeldingen/Opzeggen Margriet.jpg

Cadeau abonnement

Ook voor cadeau abonnementen geldt dat er een abonnement afgesloten kan zijn dat automatisch stopt of een abonnement dat u aangegaan bent totdat u zelf aangeeft dat het abonnement beëindigd moet worden.
Houd u rekening met de abonnementsvorm. Als u een abonnement cadeau geeft tot wederopzegging en u wilt niet dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat u de opzegging op tijd doorgeeft.